Saltar al contenido
Portada » Avís Legal

Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), MARIA ROSA BLANCH SALESAS informa que és titular del lloc web https://cellersblanch.marketingpastor.es/. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, MARIA ROSA BLANCH SALESAS informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és MARIA ROSA BLANCH SALESAS., amb CIF: A-43100296 i domicili social en Av. Catalunya, 8, 43812 Puigpelat. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: https://cellersblanch.marketingpastor.es/

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de MARIA ROSA BLANCH SALESAS confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació pel lloc web de MARIA ROSA BLANCH SALESAS, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de MARIA ROSA BLANCH SALESAS proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos MARIA ROSA BLANCH SALESAS per a l’accés a uns certs continguts o serveis oferts pel web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per MARIA ROSA BLANCH SALESAS contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre mode puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

MARIA ROSA BLANCH SALESAS no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

MARIA ROSA BLANCH SALESAS declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, MARIA ROSA BLANCH SALESAS no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués sofrir l’usuari.

MODIFICACIONS

MARIA ROSA BLANCH SALESAS es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús d’aquest, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en el web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

× Com podem ajudar-te?